Uusi välilehti

Teemme kattoosi kuntokartoituksen ja huollamme sen tarpeen mukaan. Meiltä saat katon harjatiivisteen asennukset, Siistikatto -käsittelyt, peltikattojen huoltomaalaukset ja muut huoltotyöt.

 

Ota yhteyttä045 783 867 25

Siistikatto -käsittely

Onko katollesi kertynyt sammalta, levää tai jäkälää?

 

Onko kattotiilet kuitenkin vielä välttyneet suuremmalta rappeutumiselta? Sammal ja muu eloperäinen kasvusto kuluttavat katon pintaa, sillä juuristo pääsee tunkeutumaan tiilen pintaan ja haurastuttamaan sitä. Kasvusto pitää kattoa kosteana pidemmän ajan, joka osaltaan myös lyhentää sen käyttöikää. Katto suojaa koko alla olevaa rakennusta, joten pienellä huollolla saatetaan välttyä suuremmalta remontilta.

Mikäli tiilen maalipinta on vielä kunnossa, niin maalaamisen sijaan A-Pintamaalaus Oy suosittelee sammaloituneelle katolle Siistikatto-käsittelyä. Se on edullisempi vaihtoehto tiilikaton pinnoitukselle, ja tehokas tapa kasvattaa katon käyttöikää, sekä siirtää pinnoituksen tarvetta useilla vuosilla. Painepesurilla pesemisen sijaan poistamme sammaleen tiilen pintaa vaurioittamatta. Mekaaninen käsittely takaa kasvuston rakenteen rikkoutumisen, jotta BMI Siisti katto sammaleentorjunta-aine pääsee imeytymään juuristoon asti ja vaikuttamaan tehokkaasti. Aine imeytyy tiileen suojaten ja puhdistaen kattoa usean vuoden ajan. Sateet ja lumi huuhtovat kuolleen kasvuston pois katolta.

Kilpailukykyisen hinnan lisäksi tarjoamme asiantuntevaa palvelua ja pitkän kokemuksen kattoalalta. Työmme on kotitalousvähennyskelpoista.
Soita meille niin sovitaan katon maksuton kuntotarkastus ja huollon tarpeen arvioiminen.

Siistikatto käsittelyn sisältö:

 1. Katon silmämääräinen kuntotarkistus
 2. Rikkinäisten tiilten vaihto
 3. Sammaleen ja kasvuston mekaaninen puhdistaminen
 4. Rännien tyhjentäminen ja katon puhaltaminen
 5. Biohajoavan sammaleentorjunta-aineen levittäminen katolle korkeapaineruiskulla
 6. Loppusiivous

Biohajoava Siisti Katto

Bmi Siisti Katto antaa katolle pitkäaikaisen suojan kasvillisuutta vastaan. Se on myös helppokäyttöinen – vain levitys ja huuhtelua ei tarvita.

 • Valmistajan hyväksymä
  -BMI Ormaxin ja BMI Icopalin antamat takuut tiilille ja bitumikatteille pysyvät voimassa (jopa 30 vuotta)
 • Ympäristöystävällinen
  -Biohajoava, ei kuormita ympäristöä pitkäikäisesti
 • Pitkäaikainen suoja
  -Imeytyy tiileen, sade huuhtelee kasvuston pois, suoja-aine jää tiileen ja antaa pitkäaikaisen suojan
 • Tehokas
  -Pitkän kehitystyön tulos: markkinoiden edistyksellisimmät

Tehoaineet ja helppokäyttöisyys on yhdistetty samaan tuotteeseen

Bmi ormax katon puhdistusaine.
BMi ormax siistikatto.

Kattojen huoltotyöt

Säännöllinen katon huolto lisää katon käyttöikää ja minimoi riskejä. Teemme ja dokumentoimme kaikkien kattojen ja yläpohjien kuntokartoitukset omakotitaloihin ja taloyhtiöihin. 

 • Kausihuollot
 • Kattopintojen huollot
 • Kuntokartoitukset
 • Vesikourujen puhdistukset

Katon huoltotyöt.

Peltikaton huoltomaalaus

Säännöllisesti ja ammattimaisesti huollettu peltikatto kestää pitkään ja suojaa kiinteistöä sään vaikutuksilta. A-Pintamaalaus tekee lujalla ammattitaidolla loivien peltikattojen huoltomaalaukset laadukkailla Nowo Coat Roof top -peltikattopinnoitteilla. Ennen peltikaton pinnoittamista katto pestään huolellisesti Nowo Metal Cleaner -peltipesuaineella.

 • Nowo Roof Top WB on teräs ja metallipinnoille kehitetty laadukas vesiohenteinen peltikattopinnoite niin uusio- kuin huoltomaalaukseen.
 • Nowo Roof Top 2K SB on teräs- ja metallipinnoille kehitetty 2- komponenttinen ja liuotinpohjainen peltikattomaali kaikkein vaativimpiin uusio- sekä huoltomaalauskohteisiin.
Peltikaton maalaus oulu nettisivukuva.